Menu
Tablet menu
A+ A A-

PONUDBA


Fotografiranje nosečnic

Drage bodoče mamice! Je vaš trebušček že zrastel in je zelo okrogel? Pohitite in si rezervirajte termin fotografiranja, da vas vaša štručka v trebuščku ne prehiti. Predlagam, da se na fotografiranje naročite med 34. in 36. tednom nosečnosti saj takrat kar sijete od sreče. Kakšni dve uri pred samim fotografiranjem s trebuščka odstranite oblačila z elastikami saj se odtis na fotografijah zelo opazi. S seboj prinesite slike ultrazvoka, copatke, dudke in še kakšen dodatek, ki ste ga namenili vašemu otročku. Lahko mi sporočite kakšne fotografije si želite in potrudila se bom, da vam ustrežem. Ponujam vam vse od klasičnih nosečniških fotografij pa vse do akt fotografij, v naravi, studiu ali pri vas doma. Družili se bomo do 2. uri, po dveh tednih pa boste na dom prejeli končni izdelek skupaj z manjšim presenečenjem.
P.S.: s seboj ne pozabite pripeljati še bodočih očkov in ostalih družinskih članov :)
Pošljite povpraševanje

Fotografiranje novorojenčkov

Vaša štručka je končno tu! Varno in udobno se počuti v vašem objemu in toplini vašega doma zato se fotografiranje izvede pri vas doma. Najboljši čas fotografiranja je v prvih 10. dneh po rojstvu, ko še nimajo krčev in mozoljčkov. Kasneje jih je tudi težje uspavati. S seboj prinesem številne rekvizite s katerimi bomo fotografijam dali večjo vrednost ter svojo umetniško noto. Posneli bomo nekaj fotografij novorojenčka ter nekaj fotografij novopečene družinice. Termin fotografiranja novorojenčka si zagotovite že pred rojstvom. Prosim vas tudi, da mi sporočite vaš PDP, da lahko vsaj približno načrtujem termin fotografiranja. Fotografiranje novorojenčka traja do 4. ure.
Pošljite povpraševanje

Fotografiranje dojenčkov, otrok in družin

Vaši otroci hitro rastejo in se spreminjajo zato je prav, da njim in tudi sebi zagotovite trajne spomine. Fotografiranje v naravi je predvsem odvisno od vremena. Na izbrani lokaciji se sprehodimo in dogajanje ponavadi samo steče. Otroka najprej fotografiram pri njegovi igri nato pa skupaj posnamemo še nekaj skupinskih in nekaj posamičnih portretov družinskih članov.
Predlagam, da izberete oblačila v katerih se boste dobro počutili in bodite barvno usklajeni. S seboj lahko prinesete najljubšo igračko vašega otroka, odejico, kapico ali druge dodatke.
Fotografiranje v studiu pa je bolj načrtovano. Na podlagi vaših želja pripravim tematiko, ozadja, rekvizite. S seboj lahko prinesete tudi kakšne igrače, oblačila in otroka med fotografiranjem tudi preoblečete. Tudi pri studijskem fotografiranju svoj čas najprej namenim otroku pri igranju in med raziskovanjem nato pa naredimo še nekaj skupinskih portretov. Fotografiranje v studiu ali naravi ponavadi traja dve uri.
Pošljite povpraševanje

Predporočno fotografiranje

Pred pričetkom vajine skupne poti vama lahko ponudim tudi predporočno oziroma zaročno fotografiranje. Fotografiranje se izvede nekaj tednov pred poroko, na dogovorjeni lokaciji in traja dve uri. Na predporočnem fotografiranju se malo bolj spoznamo tako, da je potem fotografiranje na poročni dan bolj sproščeno. Predporočne fotografije obdelam in vama jih pošljem že pred poroko.

Za ceno prosim pošljita povpraševanje.

Fotografiranje porok

Čestitke ob zaroki!
Bliža se pomemben dan in prav je, da vama ostane v lepem spominu. Prisluhnila bom vajinim željam in se potrudila, da bo vajina zgodba odmevala še dolgo časa. Fotografiram priprave na poroko, civilni in cerkveni obred, mladoporočenca na izbrani lokaciji na dan poroke in poročno slavje. Možen je tudi najem dveh fotografov.

Vse primerne fotografije obdelam in vama jih v polni velikosti dostavim na USB ključku.
Izdelam vama lahko tudi poročni album ali foto knjigo.

Za vaju imam pripravljene 4 pakete fotografiranja porok in ker je vsaka poroka svoja zgodba vaju prosim, da pošljeta povpraševanje. Ponudbo vama bom pripravila v čim krajšem možnem času.

Fotografiranje praznovanj in drugih dogodkov

Fotografiram rojstnodnevne zabave otrok, na vašem domu, lahko pa se dogovorimo tudi za studijski »photoshooting«. Jaz poskrbim za rekvizite, vi pa za sladko zabavo. Tukaj domišljija ne pozna meja. Poleg otroških, sladkih zabav pa fotografiram tudi druge dogodke, kot so obhajilo, krst, birma, obletnice in še kaj.
Pošljite povpraševanje

Fotografiranje hišnih ljubljenčkov

Bi želeli imeti profesionalne fotografije vaših hišnih ljubljenčkov? Dogovorimo se lahko za fotografiranje v naravi ali studiu. S seboj prinesem tudi nekaj rekvizitov.
Pošljite povpraševanje


Fotografiranje boudoir ali akt

Kaj je boudoir fotografija? Boudoir fotografija predstavlja umetnost v fotografiji in običajno poteka v intimnem okolju za ustvarjanje umetniških fotografij, ki so lahko nežne, romantične, seksi, čutne ali »poredne«. Tako okolje lahko predstavlja vaša spalnica, kopalnica, dnevna soba ali pa hotelska soba. Glavni cilj boudoir fotografa je, da vas zajame v najbolj laskavem trenutku, vas vodi skozi različne položaje in tako predstavi in poudari lepoto ženskega telesa. Boudoir fotografiranje lahko izvedemo v studiu ali na vašem domu. Piko na i vašim fotografijam pa dajejo tudi obleka, spodnje perilo, ličila, pričeska in razni dodatki zato predlagam, da skrbno izberete vaše dodatke in se prepustite vzdušju.
Komu je pravzaprav namenjeno boudoir fotografiranje? Namenjeno je ženskam, ki želijo svojo lepoto, čutnost in zapeljivost ohraniti v večnem spominu. Ženskam, ki želijo presenetiti svojega partnerja in ženskam, ki želijo razkriti zapeljivko v sebi. Ni pomembno katero konfekcijsko številko nosite, pomembno je kaj čutite v sebi in to je tisto kar želim ujeti v svoj objektiv.
Vaše Boudoir fotografije lahko podarite svoji ljubljeni osebi, kot unikatno darilo, lahko pa je to darilo zgolj namenjeno vam samim.

Če pa želite iti še korak dlje pa vam ponujam tudi fotografiranje akta. Pri akt fotografiji gre predvsem za igro svetlobe, luči in senc s katerimi bomo risali po vašem telesu. Umetniško vrednost bomo ustvarili v linijah, barvah in intimnosti golega telesa. Izvede se lahko na domu ali v studiu.

Vaše popolne boudoir in akt fotografije oblikujem tudi v foto knjigo.
Pošljite povpraševanje

Drugo

Izkušnje imam tudi na področju fotografiranja športnih in skupinskih vadb ter poslovnih prostorov.
Pošljite povpraševanje

Za ponudbo končnih izdelkov (foto knjige, foto platna, razvite fotografije...) prosim pošljite povpraševanje.


Darilni boni

Podarite svojim najdražjim, prijateljem ali znancem unikatno darilo...podarite jim darilni bon za fotografiranje.
Izbirate lahko med različnimi darilnimi boni s tematsko vsebino, kot so fotografiranje nosečnice, novorojenčka, dojenčkov, otrok in družin, hišnih ljubljenčkov ali darilni bon za boudoir/akt fotografiranje. Lahko pa se odločite tudi za nakup darilnega bona poljubne denarne vrednosti.
Darilni bon boste prejeli po pošti.
Za vsa naročila mi prosim pišite.

copyright1